Україна

Зеленський підписав указ про святкування 16 лютого Дня єднання – 1News

Президент України Володимир Зеленський


Фото з відкритих джерел

На цей день, за даними західної розвідки, запланований наступ Росії

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про святкування 16 лютого Дня єднання — на цю дату західні розвідки прогнозують російське вторгнення. Про це він повідомив у своєму відеозверненні.

“Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність”, — зазначив президент.


Також він заявив, що проти України системно ведуть війну на всіх фронтах. Але, на його думку, сьогодні країна сильна як ніколи.

 

За його словами, перед Україною постали серйозні зовнішні і внутрішні виклики, що вимагають від президента і громадян відповідальності, впевненості і конкретних дій.

Зеленський запевнив, що влада чітко розуміє всі виклики і знає, що з ними робити, а також готує достойну відповідь на будь-які агресивні дії проти України.

 

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Берлін виділить Києву кредит у розмірі 150 млн євро. “Я можу оголосити швидку виплату 150 млн євро з поточного незв’язаного фінансового кредиту. І можу оголосити новий незв’язаний кредит”, – заявив він.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button