Україна

Зеленський підписав указ і ввів таємне рішення РНБО про поглиблення інтеграції України в НАТО

Документом, зокрема, передбачається, що Міноборони має вжити заходів для невідкладного призначення військового представника Місії України при НАТО

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким увів у дію частково таємне рішення Ради нацбезпеки і оборони України про поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору.

Про це інформує 1NEWS.

У рішенні РНБО від 4 червня “Про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору” підготовка України до набуття членства в НАТО названа надважливим державним завданням. Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов тоді пояснював, що питання про інтеграцію України в НАТО на засіданні розглядали таємно.

Зеленський своїм указом ввів в дію це рішення РНБО.

Документом, зокрема, передбачається, що Міноборони має вжити заходів для невідкладного призначення військового представника Місії України при НАТО.

Крім того, планується активізація діалогу розвідувальних органів України з відповідними органами НАТО та держав – членів НАТО.

Також окремим пунктом вказана організація обміну досвідом зі стороною НАТО щодо протидії гібридній війні, яка ведеться Російською Федерацією.

Джерело: Українська правда

Back to top button