Україна

Зеленський оцінив можливість звільнення Криму


Зеленський оцінив можливість звільнення Криму

Президент вважає, що деокупація всіх українських територій можлива, якщо Україна буде сильною на полі бою.

 
 
 
 
 
Україна та її громадяни мають бути сильними на полі бою, щоб досягти справедливого миру. Зокрема, необхідно звільнити по максимуму українські території. Зокрема, питання звільнення Криму “залежить від нас”. Про це у п’ятницю, 24 лютого, заявив президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції Лютий. Рік незламності
 
За його словами, Україні потрібно бути сильною і під час переговорів, щоб деокупувати всі захоплені території.
 
“Ми повинні бути сильні, щоб бути сильними в переговорах, Україна повинна бути сильною на полі бою. Тоді ми зможемо дійти до справедливого миру. Це найголовніше… Давайте дійдемо до цього, давайте деокупуємо по максимуму, що ми можемо. Це для нас важливо, ми будемо сильнішими”, – зазначив він.
 
Глава держави також прокоментував питання повернення Криму у 2023 році. Зеленський вважає, що “все залежить від нас”, Україна технічно готується до цього. Президент наголосив, що емоцій та бажань у цьому питанні – мало.
 
“Потрібно працювати. І тому, відповідаючи на запитання про терміни і кроки, я можу вам сказати тільки одне: все залежить від нас. Від нас усіх це залежить. Є військові кроки, ми до них готуємося. Ми готові морально, ми готуємося технічно: зброєю, посиленням, формуванням бригад, формування бригад наступу –різної категорії та різного характеру”, – пояснив він.
 
Глава держави додав, що українські військовослужбовці проходять навчання в Україні та за кордоном.
 
“А далі будуть відповідні справедливі деокупаційні кроки. І дай Бог нам, щоб вони були вдалими”, – підсумував Зеленський.
 
Як вже повідомлялось, за словами президента України, деокупація Криму – єдиний спосіб встановити “нормальний мир” в Україні та Європі. 
 
Додамо, секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що в Україні незабаром різні “експерти” почнуть просувати наративи – як потрібен мир, що Захід зраджує Україні, а на сході України та в Криму живуть самі лише “сепари” та “ватники”, там промито мізки, зруйновано економіку та спустошено міста.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button