Україна

Зеленський охарактеризував нового Генпрокурора


Зеленський охарактеризував нового Генпрокурора

ОГПУ є одним із ключових інститутів, які працюють для того, щоб усі російські вбивці відповіли за свої злочини, зазначив глава держави.

 
Новий Генеральний прокурор України, “слуга народу” Андрій Костін є порядною та професійною людиною, яка вміє працювати системно. Про це заявив президент Володимир Зеленський у ході відеозвернення у середу, 27 липня.
 
Глава держави зазначив, що одним із головних завдань глави Генпрокуратури суспільство бачить забезпечення всього, що необхідно для притягнення Росії до відповідальності за війну.
 
“Це співпраця з Міжнародним кримінальним судом, з державами-партнерами, які допомагають встановлювати конкретних винних серед російських військових; це фіксація фактів скоєних окупантами злочинів, забезпечення формування доказової бази для притягнення до кримінальної відповідальності кожного військового злочинця”, – зазначив український лідер.
 
Зрештою, Зеленський констатував, що ОГПУ є одним із ключових інститутів, які працюють для того, щоб усі російські вбивці та кати відповідали за вчинене проти українців.
 
Нагадаємо, напередодні Верховна Рада 299-ма голосами підтримала призначення депутата від партії Слуга народу Андрія Костіна новим Генеральним прокурором.
 
Як зазначили в Офісі президента, Костін зможе оптимізувати роботу відомства.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button