Україна

Зеленський очікує доповідь про результати Рамштайну


Зеленський очікує доповідь про результати Рамштайну

Зеленський заявив, що очікує на доповідь від міністра оборони Олексія Резнікова за результатами засідання у форматі Рамштайн.

 

В Україні ведеться активна підготовка нових бригад та підрозділів для фронту. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у зверненні 21 квітня.
 
“Питання їх забезпечення, тренування, інтеграції до спільного Плану оборони – щоразу на засіданнях Ставки додаємо важливі деталі”, – зазначив він.
 
Також Зеленський заявив, що очікує на доповідь від міністра оборони Олексія Резнікова за результатами засідання членів Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн.
 
“Весь день максимальна увага комунікації у форматі Рамштайн, сьогодні – засідання. Я дякую тим партнерам, чия рішучість повністю відповідає реальній ситуації та потребам на полі бою”, – сказав президент.
 
Він також подякував захисникам України, які протистоять російським військам.
 
Крім того, Зеленський розповів про результати бесіди із президентом Європейського банку реконструкції та розвитку. Сторони обговорили термінові потреби відновлення України, житлове будівництво, інвестиційні можливості в Україні.
 
 
Нагадаємо, глава Міноборони Резніков повідомив, що отримано “зелене світло” для тісної співпраці України з агентством НАТО із закупівель.
 
Як повідомлялося, члени Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн надали Києву понад 55 млрд доларів допомоги.
 
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button