Україна

Зеленський обговорив із нардепами найважливіші законопроекти

Зеленський обговорив із нардепами найважливіші законопроекти

Фото: Пресс-служба президента Украины

Зеленський провів зустріч із членами уряду та парламенту

Йшлося про указ про продовження військового стану, про законопроекти щодо правового режиму на тимчасово окупованих територіях, зміни до Кримінального процесуального кодексу та інших.

 

Президент Володимир Зеленський провів нараду з керівництвом Верховної Ради, представниками депутатського корпусу та членами уряду щодо законодавчих ініціатив, які мають першочергове значення для діяльності держави в умовах війни. Про це повідомляє прес-служба українського лідера у вівторок, 19 квітня.

 

 

Наголошується, що особлива увага була приділена законопроектам, які потребують термінового розгляду на найближчому засіданні Верховної Ради.

 

Зокрема, йшлося про затвердження указу президента про продовження воєнного стану, законопроекти щодо врегулювання правового режиму на тимчасово окупованій території, визначення процедури розміщення виробничих потужностей підприємств, евакуйованих через збройну агресію РФ, зміни до Кримінального процесуального кодексу України щодо співпраці з Міжнародним кримінальним судом.

 

“Також вимагають розгляду проекти законів щодо організації роботи постачальників електронних комунікаційних мереж в умовах воєнного стану, особливостей приватизації державного майна у цей період, удосконалення санкцій та стягнення активів фізичних та юридичних осіб у дохід держави, дерегуляції під час постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану”, – йдеться у повідомленні.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button