Україна

Зеленський назвав найскладнішу ділянку фронту

Зеленський назвав найскладнішу ділянку фронту

Фото: Офис президента

Президент України Володимир Зеленський

Війна з Росією закінчиться перемогою України, оскільки український народ не має іншого виходу.

 

Найважча ситуація на фронті склалася на Донеччині. У цьому регіоні окупанти влаштували бійню. Про це в понеділок, 23 травня, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

 

“Бахмут, Попасна, Сєвєродонецьк – у цьому напрямку окупанти зосередили найбільшу активність”, – сказав президент.

 

Глава держави відзначив, що російські війська намагаються знищити усе живе. За його словами, ніхто не руйнував Донбас так, як це зараз робить армія Росії.

 

“Я вдячний усім нашим воїнам, які утримують позиції та мають хоробрість контратакувати”, – додав Зеленський.

 

Він же спрогнозував, що найближчі тижні будуть складними.

 

“Найближчі тижні війни будуть складними. І ми маємо це усвідомлювати. Але в нас немає жодної альтернативи, крім як боротися. Боротися і перемогти. Звільнити нашу землю і наших людей. Тому що окупанти хочуть забрати у нас не просто щось, а все, що у нас є. Включно із правом на життя для українців”, – резюмував Зеленський.

 

Зеленський попросив народ працювати заради перемоги, допомагати армії та захищати потреби України на всіх міжнародних майданчиках.

 

“Щоб перемогти, ми повинні – кожен і кожна – працювати для цього. У тому числі й ті, хто в тилу. Допомагайте армії. Захищайте потреби нашої держави на всіх міжнародних майданчиках, до яких маєте доступ, у спілкуванні з іноземними журналістами, навіть просто з вашими друзями і знайомими за кордоном. Кожен голос має значення”, – додав президент.

 

За даними Генштабу ЗСУ на вечір 23 травня, російські загарбники на Сєвєродонецькому напрямку зазнали втрат і відступили.

 

На Донецькому напрямку ворожі підрозділи не залишали спроб прорвати оборону наших військ із метою їхнього оточення та виходу на адміністративні кордони Луганської області.

 

Зокрема, на Бахмутському напрямку противник намагався вести наступ, успіху не мав.

 

У напрямку на Луганське ворог провів розвідку боєм, успіху не мав, відійшов.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button