Україна

Зеленський назвав кількість звільнених від РФ населених пунктів


Зеленський назвав кількість звільнених від РФ населених пунктів

Українські військові з початку війни звільнила від російських окупантів близько 1900 населених пунктів.


З початку повномасштабної війни Росії проти України українські Сили оборони звільнили близько 1900 міст і сіл. Про це заявив президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками болгарських політичних кіл, передає Укрінформ.

“Ми змогли суттєво зменшити масштаб цієї війни, перш за все, завдяки зброї, яку ми отримуємо, і це факт. Близько 1900 міст і сіл української землі наші за час після 24 лютого минулого року”, – сказав глава держави.
 
Президент підкреслив, що Україні належить пройти ще дуже непростий шлях до звільнення від окупації всієї території, але, за його словами, перемога може бути “не у віддаленому час, а доволі скоро”.
 
“Перемога України – вона реальна, і вона нам дуже потрібна”, – підкреслив Зеленський.
 
За словами глави держави, все залежить від кількості та потужності підтримки, яку українці використовують для оборони, а саме – від підтримки зброєю, санкцій проти Росії, а також фінансів для української стабільності.

Нагадаємо, Збройні сили України просуваються північніше та південніше міста Бахмут. Водночас українська армія стримує наступ військ РФ на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button