Україна

Зеленський назвав кількість випущених по Україні ракет

Зеленський назвав кількість випущених по Україні ракет

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський

Росія свідомо знищує українську культуру та історичну спадщину, соціальну інфраструктуру, житлові будинки, наголосив президент.

 

Російські окупанти нещадно б’ють по українських містах і вони готові спалити все – і православні храми, і будь-що інше. Про це у суботу, 4 червня, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

 

Він наголосив, що російські окупанти випустили на територію України вже понад 2500 ракет.

 

“На ранок сьогоднішнього дня кількість різних російських ракет, застосованих проти України, вже становить 2503. Наші Герої тримають позиції і роблять все, щоб завдати ворогові максимальних втрат. Я вдячний кожному захиснику, кожній захисниці, що наближають той день, коли Росії все ж таки доведеться залишити Донбас у спокої”, – сказав український лідер.

 

Він підкреслив, що російські загарбники знищують своїми обстрілами соціальні установи, житлові будинки, церкви та релігійні споруди, культуру та мистецтво України.

 

“Всі факти знищення Росією пам’яток культури є достатньою підставою для виключення з ООН та ЮНЕСКО”, – наголосив президент.

 

За словами президента, Росія сама принижує себе знищенням міст і людей України, особливо вбивством безневинних і беззбройних дітей.

 

Зеленський додав, що війна зупиниться, як тільки одна людина у Москві віддасть такий наказ.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button