Україна

Зеленський назвав кількість дітей, які загинули в Україні під час війни

Зеленський назвав кількість дітей, які загинули в Україні під час війни

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський

Російські війська перешкоджають організації гуманітарних коридорів, що унеможливлює вивезення людей із небезпечних зон.

 

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що з початку війни, яку розв’язала Росія в Україні, загинуло вже 143 дитини. Про це у понеділок, 28 березня, він заявив під час свого звернення увечері

 

“Це безжальна війна проти нашого народу, проти наших людей, проти наших дітей. Станом на цей день відомо про загибель 143 дітей”, – сказав президент.

 

Також він повідомив, що у понеділок, 28 березня, не спрацював жоден гуманітарний коридор, щоб вивезти людей із заблокованих російськими окупантами населених пунктів.

 

“Маріуполь так і залишається заблокованим. Російські війська не дали організувати сьогодні жодного гуманітарного коридору, не дали тиші”, – констатував президент.

 

Зеленський додав, що “ситуацію зараз потрібно сприймати врівноважено, мудро. Наскільки це можливо. Без надмірної ейфорії від успіхів. Але й без самонакручування. Нам ще потрібен час. Нам ще потрібна зброя. Ми ще повинні боротися, повинні терпіти. Нам не можна випалювати емоції зараз. Не можна завищувати очікування. Просто щоб не перегоріти.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button