Україна

Зеленський назвав два варіанти дій українців


Зеленський назвав два варіанти дій українців

Президент зазначив, що не має бути жодного бездарно проведеного дня. Кожен українець має або битися з окупантами, або допомагати у тилу.

Кожен українець зараз має або битися заради України, або допомагати в цій битві. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні у неділю, 13 серпня.

“Зараз можуть бути лише дві особисті лінії поведінки – або б’єшся заради України, або допомагаєш битись, допомагаєш рятувати життя”, – сказав глава держави.

Зеленський повідомив, що з початку доби в неділю лише на Херсонщині зафіксовано 17 обстрілів з боку росіян.

“А ще – Миколаївщина, Запоріжжя, Донбас, Харківщина, прикордоння з Росією в районах північного сходу”, – додав він.

Водночас, Зеленський запевнив, що всюди українські воїни відповідають окупантам на терор.

“Жодного дня не буває такого, щоб російське зло не отримувало нашої цілком справедливої відповіді. Кожен знищений окупант, усі одиниці спаленої російської техніки, вогонь замість їхніх штабів і складів, дуже красномовне задимлення на Кримському мосту й не тільки – усе це свідчення того, що ми жодного злочину Росії не залишимо без відповіді. І кожен наш воїн, який дає Україні результат на передовій – на всій протяжності фронту від Харківщини до Херсонщини, – кожен наш воїн має змогу повернути Україні справедливість”, – сказав Зеленський.

Глава держави наголосив, що Україна обовʼязково переможе, але це буде спільний результат усіх, хто воює та працює заради нашої країни.

Раніше повідомлялося, що російські війська здійснили черговий обстріл Херсонської області. Через удари окупантів у кількох населених пунктах загинуло шестеро людей, серед яких й немовля. Згодом у лікарні від отриманих поранень помер також 12-річний хлопчик. На Херсонщині оголошено жалобу.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button