Україна

Зеленський назвав чисельність Сухопутних військ


Зеленський назвав чисельність Сухопутних військ

Президент подякував кожному солдату і командиру Сухопутних військах ЗСУ за міць, яку вони дають нашій державі.

У Сухопутних військах Збройних сил України служать майже 600 тисяч бійців. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram в вівторок, 12 грудня.

“Сухопутні війська України. Майже 600 тисяч воїнів різних родів військ. Сміливі. Героїчні. Потужні”, – написав Зеленський у День Сухопутних військ України.

За його словами, багатьох бійців вже відзначено державними нагородами.

“Багатьох пам’ятатимуть завжди побратими за силу й допомогу в бою. Багатьом вдячні наші люди за звільнення нашої землі, міст і сіл, за можливість пишатися потужністю української армії. Багатьох ми сьогодні згадуємо, коли вшановуємо українських героїв, які віддали свої життя заради нашої держави й людей. Слава нашим захисникам! Дякую кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру за міць, яку ви даєте нашій державі”, – підкреслив президент.

Нагадаємо, за словами Зеленського, усі захисники, хто від початку повномасштабної війни отримав звання Героя України, будуть мати власне житло від держави.

Раніше президент заявив, що Україні потрібно більше зброї, щоб переломити хід війни з Росією. Це можна зробити за допомогою західних кредитів й контрактів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button