Україна

Зеленський направив делегацію до США для узгодження плану перемоги


Зеленський направив делегацію до США для узгодження плану перемоги

Раніше Зеленський повідомив, що має намір представити свій План перемоги лідерам країн-союзників, котрі зберуться на засіданні контактної групи у форматі Рамштайн.

Президент України Володимир Зеленський відправив начальника Генштабу Анатолія Баргилевича та віцепрем’єрку Ольгу Стефанішину до Вашингтона для обговорення ключових аспектів плану перемоги України. Про це глава держави розповів у відеозверненні 6 жовтня.

За словами президента, наступного тижня Головнокомандувач Олександр Сирський спільно з військовими та представниками Міністерства оборони працюватиме з партнерами стосовно військових та безпекових деталей плану перемоги.

Нещодавно Зеленський повідомив, що має намір представити свій План перемоги лідерам країн-союзників, які зберуться на засіданні контактної групи у форматі Рамштайн.

Нагадаємо, 26 вересня Зеленський зустрівся з президентом США Джо Байденом у Білому домі та презентував свій план перемоги України. Також український лідер показав його кандидатам у президенти – демократці Камалі Гарріс та республіканцю Дональду Трампу.

Українцям Зеленський також планує представити план перемоги, однак не в повному обсязі. 

Як повідомлялося, Сполучені Штати “ретельно вивчають” український План перемоги, і за потреби розглянуть “додаткові дії” для допомоги Україні.

У Держдепі США дали оцінку плану перемоги України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + 6 =

Back to top button