Україна

Зеленський: На агресора чекає програш


Зеленський: На агресора чекає програш

Глава держави заявив, що термін “програш” має стати супутником терміну “агресор”. І лише українська перемога це забезпечить.

Військова допомога, яку надають Україні західні партнери, захищає і населення їхніх країн. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні увечері у понеділок, 10 квітня.
 
“Все, що посилює захист України від російського терору, все, що дає нашим воїнам більше можливостей для активного руху – все це захищає і кожного у країнах-партнерах, кожного в Європі, кожного у світі. Термін “програш” має стати супутником терміну” агресор”. І лише українська перемога це забезпечить”, – заявив глава держави.
 
Він наголосив, що “виграти бій для України – це виграти бій і для себе”.
 
Зеленський також зазначив, що в останні тижні було отримано вагому військову допомогу від Німеччини. За його словами, йдеться про посилення з бронетехніки, ППО, боєприпасів, інженерних машин, медицини.
 
 
Як повідомлялося, Німеччина передала новий пакет допомоги для ЗСУ. До нього, зокрема, увійшли броньовані інженерні машини Dachs та 60 потужних вантажівок Zetros.
 
Нагадаємо, наприкінці березня Україна отримала 18 танків Leopard 2 від Німеччини. 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button