Україна

Зеленський: Мобілізація – це не лише призов


Зеленський: Мобілізація - це не лише призов

Президент України вважає, що “ми переключилися на внутрішню політику” замість того, щоб мобілізувати зусилля для перемоги.

Мобілізація не лише питання призову нових солдатів на фронт – весь світ має мобілізувати зусилля для перемоги України над Росією. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю The Economist.

За його словами, така мобілізація українського суспільства та всього світу, яка була на початку повномасштабної війни, сьогодні відсутня. Ситуацію потрібно змінити.

“Мобілізація – це не лише питання солдатів, які вирушають на фронт. Це стосується всіх нас. Це мобілізація всіх зусиль. Це єдиний спосіб захистити нашу державу та звільнити нашу землю від окупації. Давайте будемо чесними, ми переключилися на внутрішню політику”, – зазначив голова. держави.

Він додав, що якщо фокус на внутрішній політиці продовжиться, то потрібно буде “призначати вибори, змінювати закони та Конституцію”.

Нагадаємо, 29 грудня Володимир Зеленський відвідав Авдіївку – найгарячішу точку на фронті на даний момент. Росіяни активно штурмують це місто три місяці.

Крім того, Зеленський провів підсумкову Ставку. На ній було визначено стратегію застосування Сил оборони на 2024 рік з урахуванням усіх висновків, прогнозів і можливостей України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button