Україна

Зеленський і його корупційне оточення почали зачищати ЗМІ, які показують правду про його соратників – убивць, злодіїв і просто негідників – 1News

UkrLive

UkrLive

Український телеканал


UkrLive

Останнім часом щоранку президенту Зеленському доводилося читати 1News про те, як черговий його близький друг і соратник опинявся втягнутим у корупційний скандал. То доводилося читати про депутата Трухіна, який п’яним брав участь у ДТП і пропонував хабаря поліції, а ставленик Зеленського міністр внутрішніх справ Монастирський замість харакірі  продовжує мовчати.

То про хабар депутата Кузьміних, який крав із постачання обладнання до лікарень. Під час епідемії коронавірусу. У той час, коли люди збирають по 5 гривень допомоги на операції дітям. Депутат Зеленського, за якого він агітував, обкрадає лікарні!

Тож Зеленський вирішив змінити цю тенденцію. Ранок 4 лютого розпочався з 1News про те, що YouTube заблокував канали UkrLive і “Перший Незалежний”.

Розуміємо, важко визнавати, що політика “молодої і сильної” команди виявилася провальною за всіма фронтами. Тому що саме за Зеленського гривня обвалилася практично до 30 гривень за долар, що цілком може сьогодні спровокувати новий стрибок інфляції. До того ж Україні доведеться витратити 5 мільярдів доларів на стабілізацію економіки. А все через те, що Офіс Зеленського вирішив провести аферу століття з “російським вторгненням”, і, звичайно, країна отримала миттєвий відтік капіталу.

Зеленський провалив розв’язання газового питання. Країна закуповує газ в Угорщини, але газ все той самий – російський, тільки значно дорожчий. Відповідно, зростають і цифри в платіжках споживачів, хоча нам обіцяли інше. Хто отримує з цього профіт? Цікаве запитання. Щоб отримати на нього відповіді, потрібно згадати, у кого британські офшори і хто купує квартири за кордоном? Запитайте у Єрмака і Шефіра, якщо не знаєте.

І ось замість того, щоб розв’язувати всі ці проблемні для українського суспільства питання, президент активно бореться з журналістами. З тими ЗМІ, які і викривають всю його провальну політику, і борються за свободу слова в країні. За словами Зеленського, РНБО закрила вже п’ять телевізійних каналів. Загальна кількість передплатників на закритих YouTube-каналах налічувала понад 2,5 мільйона осіб, що явно свідчить про великий інтерес до контенту цих ЗМІ.

Чомусь президент вирішив, що має право позбавляти українців права на інформацію, позбавляти права вибору і наділяти себе повноваженнями всіх наявних в Україні гілок влади. Але забув про те, що саме українці провели вже дві революції тоді, коли їх позбавляли законного вибору. І саме президенту, який щодня “підгодовує” своє марнославство, час задуматися, яким “персонажем” він увійде в історію України.

Зеленський повинен негайно пройти медичний огляд на визнання його адекватним.

Зеленський повинен негайно постати перед судом.

Зеленський повинен негайно піти у відставку.

А мовлення незаконно закритих ЗМІ – відновлено.

Це – перші кроки на довгому шляху до об’єднання і процвітання України. Що раніше почнемо, то швидше до цього прийдемо.

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах на сторінках PNK.TV

*Якщо Ви знайшли помилку в тексті 1News, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело

Back to top button