Україна

Зеленський готовий до локальної заморозки війни – Bild


Зеленський готовий до локальної заморозки війни - Bild

Президент України під час візиту до США може заявити про готовність заморозити певні ділянки фронту.


Президент Володимир Зеленський під час свого візиту до США, де він планує представити свою стратегію перемоги президенту США Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу, може заявити про готовність прийняти локальне припинення вогню на певних ділянках фронту. Про це пише Bild із посиланням на власні джерела.
 
За інформацією німецького видання, Зеленський у США говоритиме про план перемоги, який у тому числі включає дозвіл використовувати західну зброю для ударів по Росії та готовність тимчасово заморозити ситуацію на деяких ділянках.
 
У свою чергу військовий експерт Карло Масала з Університету Бундесверу в Мюнхені вважає, що  “Зеленський зараз хоче поставити все на карту і спробувати здійснити перелом на полі бою”, що радше “вказує на відчай в Україні”.
 
Днями Зеленський заявив, що війну в Україні можна завершити справедливо лише на сильних позиціях, тому головним завданням є максимальне зміцнення українських позицій та максимальне збільшення тиску на РФ.

Нагадаємо, за словами Зеленського, план перемоги України буде представлено на другому саміті миру, для того щоб примусити Росію до дипломатичного закінчення війни.

Початок контратаки РФ. Ситуація в Курській області

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + two =

Back to top button