Україна

Зеленський доручив уряду розглянути петицію щодо тарифу на світло


Зеленський доручив уряду розглянути петицію щодо тарифу на світло

Президент зазначив, що саме уряд забезпечує проведення державної цінової політики та соціальний захист громадян, здійснює державне регулювання ціноутворення.

Президент України Володимир Зеленський доручив прем’єр-міністру України Денису Шмигалю розглянути петицію про заборону підвищення цін на електроенергію в умовах війни.

“З огляду на соціальну значущість порушеного питання я звернувся до прем’єр-міністра України з пропозицією розглянути петицію”, – йдеться у відповіді президента на петицію.

Президент зазначив, що саме Уряд України забезпечує проведення державної цінової політики та соціальний захист громадян, здійснює державне регулювання ціноутворення та управління об’єктами державної власності.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагува на петицію щодо заборони онлайн-казино і дав доручення голові Служби безпеки України, Держспецзвʼязку, Мінцифрі та секретарю РНБО сформулювати рішення з цього приводу.

Раніше повідомлялося, що на сайті президента України зареєстровано петицію, яка закликає впровадити систему економічного бронювання в державі. Документ підписали тисячі українців.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + ten =

Back to top button