Україна

Зеленський доручив уряду припинити пряме авіасполучення з Білоруссю

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль збирає 25 травня позачергове засідання уряду для розгляду питання про повне припинення авіасполучення з Білоруссю

Президент Володимир Зеленський доручив уряду опрацювати рішення щодо припинення прямого авіасполучення між Україною та Білоруссю і закриття повітряного простору Білорусі для авіаперельотів з України та до нашої держави.

Про це інформує 1NEWS.

Під головуванням глави держави пройшла нарада, у якій взяли участь прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр енергетики Герман Галущенко, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, заступники керівника Офісу глави держави Юлія Свириденко та Кирило Тимошенко.

Учасники наради проаналізували події навколо пасажирського літака компанії Ryanair, який 23 травня здійснив примусову посадку в аеропорту Мінська.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль збирає 25 травня позачергове засідання уряду для розгляду питання про повне припинення авіасполучення з Білоруссю.

“За дорученням президента України Володимира Зеленського, у вівторок, 25 травня, збираю позачергове засідання уряду, де буде розглянуто питання про авіасполучення між Україною та Білоруссю”, – заявив Шмигаль.

За його словами, міністерство закордонних справ та міністерство інфраструктури вже готують пакет відповідних рішень.

“Україна належним чином відреагує на ситуацію примусової посадки пасажирського літака компанії Ryanair в аеропорту Мінська”, – сказав Шмигаль.

Джерело: Офіс президента

Back to top button