Україна

Зеленський: Чим більше тиску на РФ, тим ближче мир


Зеленський: Чим більше тиску на РФ, тим ближче мир

Справедливий мир можна наблизити завдяки справедливій силі, наголосив український президент.


Чим більше тиску буде на Росію, тим ближчим буде мир. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні в середу, 7 серпня.
 
Глава держави висловив вдячність усім українським воїнам, кожному бойовому підрозділу за хоробрість.
 
“Справді сильним, усім, хто дійсно служить Україні. Це стосується і лінії фронту – Покровський напрямок, Торецький, Лиманський, Харківщина. І всюди, де триває наш захист від наступальних операцій окупанта. Важливо й надалі знищувати ворога – саме так влучно, як наші воїни вміють, і саме так стійко, як це допомагає всій обороні нашої країни, і саме так ефективно, як дає результат”, – сказав Зеленський.

За словами президента, що більше тиску буде на Росію – на агресора, який приніс війну в Україну, то ближчим буде мир. “Справедливий мир через справедливу силу. Я дякую всім, хто це забезпечує”, – наголосив він.
 

Також глава держави повідомив, що говорив з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським щодо українських дій та кроків.
 
“Деталі – згодом. Провів нараду і з міністром оборони Рустемом Умєровим щодо нашої ракетної програми – практичної реалізації. Це те, в чому ми стаємо сильнішими”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, 6 серпня російські ЗМІ повідомили про спроби українських військових прорватися на територію Курської області РФ. Нині, за інформацією російських “воєнкорів”, ЗСУ зайняли низку населених пунктів у Суджанському районі Курської області.

Міноборони РФ через добу після оголошеного російськими ЗМІ “прориву кордону” визнали просування ЗСУ в Курській області. Українська сторона події в Курській області ще не коментувала.

Генштаб РФ відреагував на події в Курській області

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen + 13 =

Back to top button