Україна

Зеленський чекає від правоохоронних органів доповіді щодо розслідування вбивства Шеремета

Президент України Володимир Зеленський чекає від правоохоронних органів 23 липня доповіді щодо процесу розслідування вбивства Павла Шеремета. Про це Зеленський написав на своїй сторінці у Facebook, передає 1NEWS, посилаючись на УНН.

“(У вівторок – ред.) 23 липня прошу зібратися Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції та голову СБУ й доповісти про хід розслідування. Запрошую на зустріч журналістів”, – написав Зеленський.

За його словами, розкриття вбивства Павла Шеремета попередній Президент та правоохоронні органи називали “справою честі”. Минуло 3 роки. Питань залишається більше, ніж відповідей, заявив Зеленський.

“Українська спільнота вже давно має отримати відповідь на питання “Хто вбив Павла?” – додав він.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. Внаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

За два роки у справі вбивства журналіста Павла Шеремета було проведено понад 20 експертиз і опитано десятки людей, про підозру нікому не повідомлялося.

Як повідомляв УНН, Луценко визнав, що у справі Шеремета немає результату.

Сьогодні ж у Києві вшанували пам’ять журналіста на місці його загибелі у Києві.

Back to top button