Україна

Зеленський чекає від Федорова звіту щодо зв’язку під час знеструмлень


Зеленський чекає від Федорова звіту щодо зв язку під час знеструмлень

Президент також доручив міністру енергетики щодня інформувати людей про стан робіт у галузі, про наявні дефіцити і про те, що робиться для їх заповнення.

Президент України Володимир Зеленський доручив віце-премʼєр-міністру Федорову на найближчому засіданні Ставки подати аналіз щодо операторів звʼязку, щоб знати, що робиться для гарантування звʼязку в умовах знеструмлень, і хто з операторів звʼязку не дотримується відповідних рішень. Про це йшлося у вечірньому відеозверненні президента у вівторок, 2 липня.

Зеленський повідомив, що доручив міністру енергетики щодня інформувати людей про стан робіт у галузі, про наявні дефіцити і про те, що робиться для їх заповнення.

“Уряд повинен і значно активніше працювати для того, щоб у наших людей і наших компаній було більше можливостей закуповувати, виробляти, встановлювати все необхідне обладнання, щоб пройти цей складний період”, – підкреслив Зеленський.

Президент додав, що доручив тміністру оборони України, який зараз перебуває в США, дізнатися конкретні дати: коли будуть отримані ті додаткові системи Петріот, про які є домовленість із партнерами.

Нагадаємо, заступник міністра енергетики Микола Колісник повідомив, що ситуація в енергосистемі залишається складною, бо ворог продовжує атаки на об’єкти інфраструктури. Для усунення дефіциту, Україна веде переговори з партнерами.

Уряд працює над збільшенням імпорту електроенергії з ЄС – Зеленський

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − 2 =

Back to top button