Україна

Зеленський: Будемо відповідати на кроки РФ


Зеленський: Будемо відповідати на кроки РФ

Зеленський повідомив, що 10 вересня на доповідях розвідки та СБУ обговорили подальші плани Москви та українські відповіді на них.

Президент України Володимир Зеленський заслухав доповіді розвідки – ГУР та Служби зовнішньої розвідки. Також перед президентом доповів головком Олександр Сирський про ситуацію на Покровському та Курахівському напрямках. Про це Зеленський повідомив у вечірньому зверненні 10 вересня.

“Доповіді розвідки – ГУР та Служба зовнішньої розвідки. Детально щодо наявних для України можливостей, а також загроз. Ми бачимо – які кроки планують в Москві, ми будемо діяти відповідно – саме так жорстко, як це треба заради України. І хочу сказати зараз усім в світі, хто досі хоче якось допомагати Путіну, ми все зробимо не просто для захисту своєї держави і людей, а для реальної консолідації світу заради сильних відповідей на розпалювання війни чи будь-яку спробу війну продовжувати”, – розповів президент.

За його словами, абсолютний пріоритет – це справедливий мир, і на кожну ракету, на кожен дрон, і на всі ворожі кроки, на кожну спробу зробити цю війну довшою і жорстокішою – неминуче буде відповідь світу.

“Ми наближаємо кроки партнерів, які можуть допомогти зараз. Головне – це рішучість. Рішучість українців більш ніж достатня. Рішучість партнерів – має стати значно далекобійнішою”, – зазначив Зеленський.

Також президент подякував бійцям, які тримають фронт на Покровському та Курахівському напрямках.

Нагадаємо, ЗСУ відбили атаки росіян на 10 напрямках з початку доби

Зеленський зробив заяву щодо другого Саміту миру

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × three =

Back to top button