Україна

Зеленський: Буде нова мережа постачання електрики


Зеленський: Буде нова мережа постачання електрики

Українці матимуть доступ до електрики, незалежно від того, куди поцілить Росія, запевнив глава держави.

 

В Україні розробили нову систему постачання електрики. Її буде реалізовано, коли завершиться активна фаза війни. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час спілкування із журналістами в ефірі телемарафону у середу, 16 листопада.

“Україна розробила цікаву систему постачання електрики. Ми розуміємо, що робитимемо, коли можна буде голову підняти”, – сказав президент.
 
Зеленський додав, що “є паралельна мережа, яку ми розробили, і є пріоритет номер один – щоденний захист того, що у нас є. Якщо ми переживемо цю зиму, а ми її переживемо, ми точно переможемо у цій війні”.
 
“Ми сьогодні зайняті тим, щоб, незалежно від того, куди потрапляє Росія, наші люди мали доступ до електрики”, – резюмував президент.
 
Нагадаємо, 15 листопада, Росія завдала наймасовішого ракетного удару з початку війни. Більшість ракет спрямовані на об’єкти енергетичної інфраструктури.
 
За уточненими даними Повітряних сил, окупанти атакували Україну 96 крилатими ракетами, керованими авіаційними ракетами та дронами трьох типів. Більшість цілей вдалося збити.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button