Україна

Зеленський анонсував запуск цифрового застосунку Армія+


Зеленський анонсував запуск цифрового застосунку Армія+

Мобільний застосунок спростить повсякденні задачі для більшості командирів Сил оборони України.


Президент Володимир Зеленський анонсував швидку презентацію і запуск цифрового застосунку Армія+, який спростить повсякденні завдання для більшості командирів Сил оборони. Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні в середу, 7 серпня.
 
“Було кілька важливих нарад із нашими урядовцями сьогодні. Передусім ми готуємо запуск Армії+ – нового нашого цифрового досягнення, яке однозначно спростить повсякденні задачі для більшості командирів Сил оборони України. Згодом – для кожного воїна. Вже скоро все ми це представимо”, – сказав президент.
 
Зеленський також повідомив, що обговорив із головкомом ЗСУ Олександром Сирським подальші кроки щодо відбиття російських атак.

“Деталі – згодом. Провів також нараду і з міністром оборони Рустемом Умєровим з приводу нашої ракетної програми – практичної реалізації. Це те, в чому ми стаємо сильнішими”, – резюмував глава держави.

Напередодні Міноборони повідомило, що днями має вийти застосунок Армія+, який покликаний зняти з військових частину паперового навантаження.

У Резерв+ з’явилася нова функція

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button