Україна

Зеленський анонсував військовий парад до 30-річчя Незалежності України та емблему святкування

Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції презентував емблему святкування 30-річчя Незалежності України, повідомляє 1News.

Емблема являє собою жовто-блакитну квітку, яку за словами Президента намалювала львівська команда людей. Гаслом святкування буде “Ти у мене єдина”.

Також Зеленський анонсував, що святкування триватиме три дні, починаючи з 22 серпня. Цього дня, за його словами, будуть відзначати та нагороджувати великих українців – легенд, які прославляють Україну як в країні так і у світі.

На 23 серпня запланований саміт «Кримська платформа» за участі представників інших країн.

Також 23 серпня в День прапора України в обласних центрах відкриють нові прапори, які зараз встановлюються.

Цього ж дня відбудеться саміт перших леді і джентльменів та великий концерт легенд опери та балету, які приїдуть з багатьох країн. Концерт відбудеться в Оперному театрі в Києві, на якому будуть присутні запрошені представники інших країн.

В День Незалежності України 24 серпня запланований військовий парад до 30-річчя Незалежності. Володимир Зеленський зазначив, що парад буде і на суші, і на воді.

В цей же день запланований великий концерт на Олімпійському стадіоні.

Володимир Зеленський також заявив, що до святкування 30-річчя Незалежності України привезуть Конституцію Пилипа Орлика, яку зможуть побачити всі бажаючі.

Back to top button