Україна

Зеленський анонсував “важливі новини” для України


Зеленський анонсував важливі новини для України

Влада працює над тим, щоб наступні тижні додали Україні міцності та потрібної співпраці зі світом, запевнив президент.

Президент Володимир Зеленський анонсував “важливі новини” для українських захисників та всієї країни. Про це він сказав у відеозверненні в п’ятницю, 29 вересня.

“Цей тиждень значно посилив нашу державу й наших людей. Ще й завтра (30 вересня – ред.) будуть важливі для України новини – для наших воїнів, для всієї нашої держави” – сказав глава держави.

Він запевнив, що влада працює над тим, щоб і наступні тижні додали Україні міцності – внутрішньої міцності – та потрібної співпраці зі світом.

“Щоб світ нас чув, розумів і підтримував. Я дякую всім, хто допомагає”, – додав президент.

Зеленський запевнив, що Україна обов’язково переможе, “не лише завдяки силі нашої зброї, а й завдяки силі нашого духу, силі українських характерів, нашої людяності”.

Раніше стало відомо, що Україна і Франція уклали угоди в галузі ОПК. Вони підписані як з великими виробниками військової техніки, так і з малими підприємствами, що працюють у сферах артилерії, бронетехніки, безпілотників і розмінування.

У свою чергу генсек НАТО Єнс Столтенберг назвав парадоксальний шлях до миру в Україні, який залежить від кількості якісної зброї.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button