Україна

Зеленський анонсував “важливі міжнародні рішення” щодо оборони України


Зеленський анонсував важливі міжнародні рішення щодо оборони України

Зеленський розкритикував “надто довгу санкційну паузу з боку партнерів” проти російських окупантів.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у вересні планується провести міжнародний захід, на якому буде ухвалене рішення про важливий оборонний пакет для ЗСУ. Про це у п’ятницю, 8 вересня, він повідомив під час відеозвернення.

“Провів сьогодні важливу підготовчу нараду щодо міжнародного заходу, який плануємо на найближчий час – на цей вересень. Деталі – трохи згодом. Готуємо для наших воїнів важливий оборонний пакет”, – сказав він. 

Президент також вказав, на надто повільну санкційну політику Заходу щодо країни-агресора і зауважив, що РФ намагається обійти санкції.

“Дуже важливо додати рішень вільного світу, який повинен захищати себе, і захистити. І тим більше має уникнути будь-яких спроб використовувати компанії вільного світу, технології вільного світу, продукцію вільного світу, щоб воювати проти свободи”, – підкреслив український лідер. 

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спадкоємним принцом, прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль-Саудом, під час якої обговорив питання співпраці між країнами та зміцнення діалогу.

Україна має три пріоритетні напрямки стосовно санкцій, які мають треба запровадити проти Росії.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button