Україна

Зеленський анонсував “активний” січень для України


Зеленський анонсував активний січень для України

Буде зроблено все можливе, щоб українці були впевними в оборонній, фінансовій і політичній підтримці, запевнив президент.

Наступні тижні будуть активними в зовнішній політиці України. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в п’ятницю, 15 грудня.

“Ми продовжуємо роботу з партнерами, щоб єдність у захисті України збереглася і в Європі, і в Америці, з усіма іншими у світі, хто підтримує нас, підтримує державу й міжнародне право”, – заявив він.

За словами главі держави, наступні тижні будуть теж активними в зовнішній політиці.

“Вже почали планувати активність на січень. Зробимо все можливе, щоб Україна була сильною і щоб у наступному році ми всі могли бути впевненими – впевненими і в оборонній підтримці, і в макрофіні, і в політичній підтримці”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, за останній тиждень український президент відвідав Аргентину, США, Норвегію і Німеччину. 14 грудня Зеленський звернувся до лідерів ЄС, які в результаті проголосували за початок переговорів з Україною про вступ до блоку.

Сьогодні Зеленський прибув до Львова, де вшанував пам’ять загиблих воїнів, а також прийняв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button