Україна

Зеленські привітали Байдена з днем народження


Зеленські привітали Байдена з днем народження

Президентові США Джозефу Байдену сьогодні, 20 листопада, виповнився 81 рік. Подружжя Зеленських із вдячністю за допомогу привітало іменинника.

Президент України Володимир Зеленський разом і перша леді Олена Зеленська привітали президента США Джозефа Байдена з днем народження. Про це український президент написав у соцмережі Х.

Президентові США сьогодні, 20 листопада, виповнився 81 рік.

“Ми з Оленою вітаємо Президента США Джо Байдена з днем народження! Як і всі українці, ми вдячні Сполученим Штатам за лідерство в захисті свободи та життя в ці важкі часи. Щоразу, коли українці відзначають нині символічні дні, лунає одне побажання: побажання перемоги. І ми сьогодні бажаємо Президенту Байдену того, що так потрібне свободі: перемоги в нашій спільній боротьбі проти агресії та терору”, – написав Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що рейтинг Байдена впав до мінімуму. Соціологи зазначають, що зниження рейтингів лідера США пов’язане з тим, що переважна більшість виборців не схвалюють його зовнішню політику та дії щодо війни між Ізраїлем і ХАМАС.

Байден зробив заяву щодо підтримки України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button