Україна

Зеленська розповіла, що знала загиблу у Вінниці дівчинку


Зеленська розповіла, що знала загиблу у Вінниці дівчинку

Маленька Ліза загинула 14 липня у Вінниці внаслідок ракетного удару російських окупантів по медичному центру та Будинку побуту.

Олена Зеленська відреагувала на трагедію у Вінниці і в четвер, 14 липня, написала, що була знайома з дівчинкою Лізою, яка загинула через обстріл міста російськими ракетами.

Вона написала, що вони познайомилися під час запису відео на різдвяні свята.

Зеленська поділилася кадрами цього відео.

“Ми познайомилися з цією чудовою дівчинкою під час запису відео на різдвяні свята. Світла, щира, радісна дитина, яка росла в любові. Маленька бешкетниця тоді встигла розмалювати за півгодини фарбами не тільки себе, свою святкову сукню, а й усіх інших дітей, мене, операторів та режисера… Подивіться на неї живу, будь ласка. Плачу разом із її близькими”, – написала Зеленська.

Ліза потрапила під ракетний удар росіян разом із мамою під час прогулянки. Дівчинка загинула на місці, жінку госпіталізували. У ЗМІ з’явилася інформація про смерть матері дитини, проте пізніше місцеві ЗМІ написали, що жінка жива і лікарі роблять все можливе, щоб врятувати її.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав скотами російських агресорів, які завдали ракетного удару по Вінниці та вбили десятки людей.

Як відомо, 14 липня Росія завдала ракетного удару по Вінниці. Загинули щонайменше 23 особи, серед них троє дітей. Ще 64 особи поранені, 42 – вважаються зниклими безвісти.

У Вінниці та області 15 липня оголошено жалобу за загиблими.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button