Україна

Зброя для України – У Києві приземлився сьомий літак з військовою допомогою США – 1News

У Міноборони ще не коментували прибуття нового рейсу зі США


Flightradar24

США продовжують підтримувати Україну на тлі загрози нового нападу Росії. 3 лютого у Київ привезли вже сьому партію військової допомоги. Про це повідомляє “24 канал” із посиланням на дані сервісу Flightradar24, який відстежує польоти у режимі реального часу та надає актуальну інформацію щодо рейсів. 

Судячи з оприлюдненої інформації про політ, сьомий рейс з військовою допомогою США приземлився у Києві об 11:15.Здійснювала його авіакомпанія Western Global Airlines. Повітряне судно прямувало з авіабази Dover, що у штаті Делавар, й провело у небі близько 8 годин.

За інформацією ЗМІ, цього разу американці привезли 80 тонн військових вантажів для підтримки Збройних сил України. Наразі у Міноборони ще не коментували прибуття нового рейсу зі США.

Нагадаємо, починаючи з 22 січня, американці відправили в Україну вже сім партій військової допомоги. Напередодні міністр оборони Олексій Резніков уточнив, що загалом США передали нашій державі близько 500 тонн оборонного озброєння. На цьому, за словами посадовця, підтримка Вашингтона не припинятиметься. Україна отримала, зокрема, летальну зброю й патрони різного калібру. 

1News за темою: Протитанкові ракети, гранатомети і спецназ. Яку військову допомогу Україні надали союзники

Нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що усе озброєння, яке постачається західними партнерами в Україну, необхідне для захисту у разі вторгнення РФ. Глава держави запевнив, що Україна більше не віддасть свої території, “яка б ціна цієї справи не була”.


[ad_2]
Source link

Back to top button