Україна

Завтра у більшості регіонів пройде пробне ЗНО

В суботу, 10 квітня, у більшості регіонів України відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки України.

До пунктів тестування необхідно з’явитися до 10:50. Тестування розпочнеться близько 11:00.

У МОН зауважили, що вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу) та запрошення-перепустки.

“Запрошення-перепустки, у яких зазначені адреси пунктів пробного тестування, розміщені в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти”, – нагадали у МОН.

Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання: учасники мають перебувати у масках, мати дезінфектори і користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

У Києві, Чернігівській та Миколаївській областях ЗНО пройде 24 квітня.

Незалежно від того, коли саме учасники проходитимуть оцінювання – 10 чи 24 квітня – для них буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких предметів із переліку і пройти тестування вдома.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах учасників оцінювання до 30 квітня.

МОН, Український і регіональні центри оцінювання закликали учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

 

 

 

 

Back to top button