Україна

Затриманий на окупованій території колаборант-садист отримав строк


Затриманий на окупованій території колаборант-садист отримав строк

Бойовик знущався над мирними жителями Херсонщини, зокрема, намагався “вибити” з них “зізнання” у причетності до руху опору.

Співробітники СБУ та спецпризначенці ЗСУ провели спецоперацію на тимчасово окупованій території, в результаті якої затримали бойовика, причетного до масових катувань цивільних. Суд призначив йому 15 років за ґратами, повідомила прес-служба СБУ.

Зазначається, що колишній мешканець окупованої Жданівки на Донеччині, який ще у 2014 році добровільно приєднався до терористів, брав участь у катуваннях мирних жителів лівобережної Херсонщини.

“Зловмисник знущався над людьми та погрожував їм вбивством. Задокументовано факти, коли він прострілював ноги викраденим мешканцям області або стріляв поруч з головою потерпілих, імітуючи розстріл”, – йдеться у повідомленні.

Суд призначив йому 12 років тюремного ув’язнення. Враховуючи, що зловмисник раніше був засуджений за державну зраду, суд, за сукупністю злочинів, призначив йому 15 років за ґратами.

Раніше СБУ затримала зрадницю, що наводила удари РФ на Херсон. Російською агенткою виявилась місцева жителька, яка з червня цього року за власної ініціативи почала працювати на ворога.

Також повідомлялося, що на Кіровоградщині навідниця російських ракет отримала довічне ув’язнення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button