Україна

Затримано агентів РФ, які підпалювали автомобілі ЗСУ та релейні шафи УЗ


Затримано агентів РФ, які підпалювали автомобілі ЗСУ та релейні шафи УЗ

Затримані знаходяться під вартою. Їм загрожує від 8 років тюрми до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці затримали ще двох поплічників російських спецслужб, які палили військові авто та об’єкти Укрзалізниці в Дніпрі та Слов’янську на Донеччині. Про це 18 жовтня повідомляє СБУ.

Зазначається, що за виконання ворожих завдань окупанти обіцяли фігурантам гроші. Однак замість фінансової винагороди ворожі поплічники отримали підозру від українських правоохоронців.

Було затримано 32-річного дніпрянина, який підпалив військовий автомобіль і дві релейні шафи, що відповідають за безпечний рух поїздів на стратегічно важливій лінії залізниці.

У Слов’янську на Донеччині затримали 20-річного наркозалежного, на якого вийшов кадровий співробітник ФСБ та запропонував гроші в обмін на співпрацю.

За його вказівкою фігурант підпалив позашляховик Сил оборони, який проходив техобслуговування на місцевій СТО після виконання бойових завдань на фронті.

Обом затриманим повідомили про підозру – перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період. Злочинні дії фігуранта з Дніпра додатково кваліфіковано як умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу та диверсія, вчинена в умовах воєнного стану.

Затримані знаходяться під вартою. Їм загрожує від 8 років тюрми до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Нагадаємо, у Харкові затримали двох підлітків за спробу підпалу трансформаторної підстанції.

Раніше повідомлялося про затримання п’ятьох поплічників РФ, які підпалювали авто Сил оборони та об’єкти Укрзалізниці у двох регіонах України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × three =

Back to top button