Світ

Партизани повідомили, що РФ готує новий теракт, аби звинуватити Україну

Партизани повідомили, що РФ готує новий теракт, аби звинуватити Україну

Фото: Public domain

Спецслужби країни-агресора готують теракт та спробують звинуватити у цьому Атеш

Метою провокації буде подальша спроба перекласти відповідальність за нього на українських партизанів та учасників підпілля.

Представники російських спецслужб готують черговий терористичний акт аби потім звинуватити у його наслідках українських партизанів та учасників підпілля. Про це у четвер, 4 квітня, повідомляє у Telegram-канал кримського руху спротиву Атеш.

Зазначається, що координаторам партизанського руху віднедавна стали регулярно надходити повідомлення від представників спецслужб РФ під виглядом повідомлень від місцевих активістів.

“Вони пропонують влаштувати диверсії у місцях масового скупчення громадянських людей”, – розповіли підпільники.

У русі вказують на те, що спецслужби країни-агресора спробують звинуватити у цьому Атеш.

“Москва хоче даною провокацією мобілізувати якнайбільше росіян, які мститимуть за українські теракти”, – пояснили у Силах спротиву.

Там зазначили, що російські службісти створили безліч фейкових облікових записів Атеш, фальсифікують діалоги з його координаторами та провокують прихильників супротиву на теракти.

“Нагадуємо! Ми працюємо виключно проти окупантів. Сучасні чекісти готові до будь-якого злочину. Пам’ятайте, хто ваш ворог і не забувайте, що ми боремося за спільну свободу!” – наголошують партизани.

Як відомо, 22 березня стався теракт у концертному залі Crocuss City Hall у підмосковному Красногорську. Четверо людей влаштували стрілянину та пожежу. Загинули 143 особи, ще понад 180 постраждали. Слідчий комітет РФ розслідує цей інцидент як терористичний акт.

Відповідальність за напад узяла на себе терористична організація ІДІЛ, але Росія вперто звинувачує Україну в можливій причетності до теракту.

США попереджали РФ, що Крокус Сіті Хол може стати місцем теракту – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button