Україна

Заступник голови Конституційного суду України Сергій Головатий задекларував власну церкву

Храм УПЦ КП площею 201 кв.м знаходиться у Вільшані Городищенського району Черкаської області

Заступник голови Конституційного суду Сергій Головатий задекларував храм Української православної церкви Київського патріархату в Черкаській області, 2 житлових будинки, дві квартири, 5 земельних ділянок та 3,2 млн гривень доходу.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, – інформує 1NEWS.

У Головатого житловий будинок, площею 464 кв.м, в Оленівці Фастівського району Київської області, там же 4 земельні ділянки, дві квартири в Києві, площею 142 і 96,6 кв.м, 50% власності на житловий будинок в Смілі Черкаської області та земельну ділянку, що знаходиться в оренді, у цій же області.

Головатий володіє храмом УПЦ КП, площею 201 кв.м., право на який він отримав у 2010 році. Храм знаходиться у Вільшані Городищенського району Черкаської області.

Він задекларував майже 3,1 млн гривень зарплати в КС, 177 тис. гривень пенсії, 37 тис. гонорару, як член-кореспондент Національної академії правових наук.

У нього немає автомобілів, але є готівка і гроші на рахунках в банку. Головатий тримає готівкою 25 тис. гривень, 15 тис. євро і 10 тис. доларів, в банку – 9 тис. євро, 700 тис. гривень і 735 доларів.

Джерело: Українські Новини

Back to top button