Україна

Запорізька область залишилася без газу – ОВА


Запорізька область залишилася без газу - ОВА

Отримав пошкодження газопровід та найближчими днями повністю припиняється газопостачання у Василівський район, Горіхове та місто Мелітополь.

Російські окупанти залишили мешканців Запорізької області без газопостачання. Ремонт поки що неможливий, тому що військові РФ не погоджуються на введення режиму тиші для того, щоб ремонтники дісталися до місць поривів. Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

За словами голови ОВА Олександра Старуха, за останню добу сталося 44 обстріли мирних населених пунктів. Найбільше постраждали Горіхове, Степногорськ та Кам’янське, а також два села, що входять до Пологівського та Василівського районів.

“Було зафіксовано 22 руйнування будинків та об’єктів інфраструктури. На жаль, отримав пошкодження газопровід і днями повністю припиняється газопостачання у Василівський район та місто Мелітополь”, – розповів він.

За даними Старуха, також газопостачання припиняється до міста Горіхове до того моменту, поки газопровід не буде відновлено.

“Відповідно 109 населених пунктів по всій області на сьогоднішній день без газу, а більша їхня частина у Бердянському районі, який окупанти залишили без газу ще під час штурму Маріуполя”, – зазначив голова ОВА.

Крім цього, Старух нагадав, що 80 населених пунктів не мають електропостачання.

Нагадаємо, вранці 3 липня українські захисники знищили в Мелітополі базу російських окупантів на аеродромі.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button