Україна

Заморозки війни після Херсона не буде – Данілов


Заморозки війни після Херсона не буде - Данілов

Завдання перед ЗСУ просте і зрозуміле – звільнення українських територій від російських окупантів, зазначив секретар РНБО.

 

Українська армія не припинятиме військових дій після звільнення Херсона. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону у п’ятницю, 11 листопада.
 
“Ми не можемо нічого заморожувати. Ми не холодильна камера. Ми повинні звільняти наші території незалежно від погоди, незалежно від пори року. Жодної зупинки ми пропускати не можемо, тому що там є люди наші, ми бачимо, як вони страждають”, – заявив Данілов.
 
За словами Данілова, “крайні сім-вісім засідань Ставки верховного головнокомандувача були присвячені херсонському напрямку. Тепер про це можна сказати”.
 
Він додав, що завдання перед ЗСУ просте і зрозуміле – звільнення українських територій від російських окупантів. І згодом це буде зроблено.
 
Нагадаємо, 11 листопада ЗСУ увійшли до Херсона і поступово беруть під контроль цей обласний центр. У зв’язку з цим президент Володимир Зеленський заявив, що сьогодні історичний день.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button