Україна

Залужний розповів про зброю “масової поразки”


Залужний розповів про зброю масової поразки

Росіяни проводять сплановані інформаційні операції для введення в оману щодо своїх реальних намірів, підкреслив він.

Звинувачення Росії щодо нібито планів України застосувати “брудну бомбу” є дезінформацією, а Збройні Сили України не мають жодного виду зброї масової поразки. Про це у понеділок, 24 жовтня, у розмові з Главою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі заявив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.
 
“Єдина зброя “масової поразки”, яка у нас є, – це наша гордість, сміливість і спрага перемогти ворога. Наголосив, що ми змушені захищати своїх дітей, батьків, будинки від неспровокованої агресії росіян. Мені байдуже, які історії вигадує Росія для того, щоб вбивати українців. Я все одно захищатиму свій народ і свою країну”, – написав Залужний.
 
Він додав, що росіяни проводять сплановані інформаційні операції, щоб ввести в оману щодо своїх реальних намірів, проте їхні спроби зазнають невдачі, адже “ми бачимо реальний стан справ і належним чином реагуємо”.
 
Також Залужний поділився досвідом протидії масованим атак БПЛА типу Shahed-136.
 
Раніше начальник Генштабу РФ генерал армії Валерій Герасимов у телефонних розмовах із начальником Штабу оборони Британії та головою комітету начальників штабів США розповів їм про “брудну бомбу”, яку нібито створює Україна. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button