Україна

Залужний показав роботу артрозвідки


Залужний показав роботу артрозвідки

Робота цих розвідників полягає у виявленні цілі, коригуванні та ураженні. Їхній досвід дозволяє ефективно працювати та знищувати окупантів.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у вівторок, 25 квітня, опубліковав у соцмережах відео про роботу підрозділів артилерійської аеророзвідки.

“Артилерійська розвідка цілодобово протистоїть ворогу вздовж усієї лінії фронту. В ефективній взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ, артрозвідники перетворюють ворожу техніку на металобрухт”, – написав він.

Зазначається, що робота цих розвідників полягає у виявленні цілі, коригуванні та ураженні.

“Можемо літати і вдень, і вночі. Все залежить від погодних умов та ворожого РЕБ. Можемо виконати будь-яке завдання, яке ставить командування”, – розповіла командир екіпажу безпілотного авіаційного комплексу розвідки та коригування вогню артилерії Фурія Шарлотта.

За її словами, щоденна праця, постійний аналіз виконаних завдань та обмін досвідом з іншими аеророзвідниками, піднімають професійний рівень підрозділу. Це дозволяє ефективно працювати та знищувати окупантів.

Ранее в сети появилось видео уничтожения минометного расчета РФ. Пограничная аэроразведка обнаружила вражеский минометный расчет, а ВСУ уничтожили.

Залужний показав у роботі польські САУ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button