Україна

Залужний назвав найгарячіші ділянки фронту


Залужний назвав найгарячіші ділянки фронту

Головнокомандувач ЗСУ перелічив напрямки українського фронту, де ситуація найскладніша та найгарячіша.


Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Про це український генерал повідомив у Telegram в понеділок, 13 листопада.
 
“Детально розповів про обстановку на фронті. Авдіївський, Купʼянський та Марʼїнський напрямки залишаються найгарячішими. Ситуація складна, контрольована. Водночас ЗСУ продовжують ведення наступальних дій на визначених напрямках та завдають противнику значних втрат у живій силі та техніці”, – зазначив Залужний.
 
Сторони також обговорили плани України на зимовий період та окремо зупинилися на нагальних потребах ЗСУ. Передусім йдеться про снаряди, засоби протиповітряної оборони та БПЛА.
 
“Обговорили питання підготовки військовослужбовців та відновлення боєздатності підрозділів”, – додав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби на фронті відбулось 50 бойових зіткнень.

Минулої доби ЗСУ ліквідували  800 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення в Україну становить 312 550 військових. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button