Україна

Окупанти влаштовують провокації для виявлення українських патріотів – МО


Окупанти влаштовують провокації для виявлення українських патріотів - МО

Ворожі агенти провокували людей на вільне висловлювання та передавали інформацію про них до окупаційних так званих “правоохоронних органів”

На тимчасово окупованих територіях загарбники продовжують проводити різні заходи для виявлення громадян, які співпрацюють або, на їхню думку, можуть співпрацювати із Силами оборони України. Про це повідомляє заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

Повідомляється, що окупанти влаштовують провокації з метою виявлення громадян із проукраїнськими настроями.

“У місті Каховка та інших населених пунктах Херсонської області противник поширював фейки про відведення окупаційних військ та проводив демонстраційні дії так званого масового переміщення військової техніки. В цей час ворожі агенти провокували людей на вільне висловлювання та передавали інформацію про них до окупаційних так званих “правоохоронних органів”, – йеться у повідомленні.

Крім того, окупанти навмисно від’єднували абонентів від операторів російського мобільного зв’язку й дротового Інтернету, і під час цього вулицями курсували автомобілі, оснащені спеціальним електронним обладнанням для виявлення  роботи передавачів інформації.

Нагадаємо, на Херсонщині партизан знищив шістьох окупантів.

Партизани провели диверсійну операцію в Маріуполі

Партизани налагодили друк антиросійських плакатів на окупованій території

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button