Україна

Захисників Маріуполя хочуть судити у “ДНР”


Захисників Маріуполя хочуть судити у ДНР

Полонених українських військових із Азовсталі хочуть відправити на окуповану територію Донбасу. Там їх можуть засудити до страти.

 
Підрозділ українських захисників Ведмеді, які обороняли завод Азовсталь у Маріуполі, можуть стратити у “ДНР”. Про це на брифінгу заявила дружина командира загону Марина Кравцова.
 
Крім того, родичі розповіли, що бійці не виходять із рідними на зв’язок. Поки що немає точної інформації про місце знаходження полонених.
 
“З ворожих джерел відомо, що підрозділ Ведмеді міститься окремо та вивезений у невідомому напрямку. Подальша доля мого чоловіка та інших бійців мені невідома. Я не знаю, де вони, який у них стан здоров’я, чи надають їм належну медичну допомогу. Є інформація, що справу підрозділу Ведмеді вже передано до суду “ДНР”, і на них може очікувати найвища міра покарання – це страта”, – розповіла жінка.
 
Є ймовірність, що герої зазнають тортур з боку окупантів, тож родичі захисників вимагають присутності третьої сторони на території перебування полонених.
 
Наразі у полоні залишається близько 2500 воїнів Азовсталі.
 
Нагадаємо, раніше звільнений з полону прикордонник з Азовсталі Павло Піковець розповів, як потрапив у полон і яким було ставлення росіян.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button