Україна

Захід передав Україні 10% обіцяного – Маляр

Захід передав Україні 10% обіцяного - Маляр

Фото: Министерство обороны Украины

Ганна Маляр

Західні партнери передали Україні близько 10% озброєнь, які були запрошені для протидії армії РФ, повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

 

Західні партнери передали Україні близько 10% озброєнь, які були запрошені для протидії армії РФ. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

 

“Скільки б зусиль не докладала Україна, якою б професійною була наша армія, але без допомоги західних партнерів ми не зможемо виграти цю війну. Від того, що заявляла Україна, з того, що нам потрібно, ми отримали, приблизно, 10 відсотків”, – сказала Маляр.

 

Заступник міністра оборони України наголосила, що важливо знати про чіткі терміни надання допомоги.

 

“Зараз треба ставити питання, щоб були встановлені чіткі терміни, бо кожен день зволікання – це фактично життя українських воїнів, це життя українських людей, цивільного населення, це зруйновані українські міста, і, зрештою, це, як ми бачимо вже зараз, тимчасово окуповані території. І тому, на жаль, ми не можемо чекати дуже довго, тому що ситуація дуже складна, і ми очікуємо, що наші західні партнери не просто захочуть допомогти, як це вже є зараз, але й будуть чіткі рамки часу, і це буде найближчим часом, і це буде саме та допомога, якої потребує Україна”, – акцентувала Маляр.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button