Україна

Загроза вторгнення в Україну – Росія запевнила міністра оборони Британії, що не має наміру здійснювати напад – 1News

Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес
Фото з відкритих джерел

Велика Британія має намір шукати будь-які способи для зниження напруженості

Глава Міністерства оборони Великої Британії Бен Уоллес заявив, що отримав від свого російського колеги Сергія Шойгу запевнення, що Росія не планує вторгнення в Україну. Про це стало відомо під час пресконференції Бена Уоллеса.

За його словами, зустріч з військовим керівництвом Росії була конструктивною та відвертою. В ході переговорів обговорювалися Російські вимоги про так звані “гарантії безпеки” і ситуація на кордоні з Україною.

“Я ясно чув від російського уряду, що у них немає намірів вторгатися в Україну”, – наголосив Уоллес, додавши, що отримав від Шойгу запевнення, що Росія не нападе на Україну.

Також глава британського Міноборони заявив, що під час зустрічі дав ясно зрозуміти своєму російському колезі, що вторгнення в Україну матиме трагічні наслідки. Він зазначив, що Велика Британія має намір шукати будь-які способи для зниження напруженості.

1News за темою: Захоплення Києва за кілька днів і багато жертв: Що ЗМІ пишуть про можливе вторгнення РФ в Україну

 

Нагадаємо, раніше ми писали, що парламент Великої Британії схвалив закон про санкції проти Росії, які зможуть запровадити в разі повномасштабного російського вторгнення в Україну. Обмеження стосуватимуться широкого спектра економічних та стратегічно важливих секторів.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button