Україна

Загроза вторгнення РФ – Залужний заявив, що ЗСУ готові до максимального протидіяння – 1News

Головнокомандувач ЗСУ провів розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі

Валерій Залужний
Фото з відкритих джерел

Головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний під час телефонної розмови з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Марком Міллі наголосив, що ЗСУ готові максимально протидіяти ворогу. Про це Залужний повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Провів чергову телефонну розмову з Головою Об’єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Марком Міллі. Обмінялися оцінками безпекової ситуації довкола України”, – ідеться у повідомленні.

Командувач повідомив співрозмовнику про те, що Російська Федерація продовжує утримувати біля українських кордонів багатотисячне угруповання військ, активізувала бойові дії на сході України, а також операції в кібер- та інформаційному просторах.

“Запевнив генерала Міллі, що якою б не була ця сила біля наших кордонів та на тимчасово окупованих територіях, я і мої підлеглі будемо захищатися. Ми готові максимально протидіяти ворогу. Для нас війна почалася у 2014 році, і ми пройшли її гарячу фазу. Ми, військові, добре знаємо і зробимо свою справу. Але щоб уникнути великих жертв, необхідно приймати дипломатичні рішення”, – наголосив Залужний.

1News за темою: “Повторення 2014 року не буде”: Резніков та Залужний заявили про готовність дати відсіч Росії

Раніше головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до мешканців тимчасово непідконтрольних територій з приводу загострення ситуації на Донбасі. За його словами, противник використовує населення для ескалації.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button