Україна

Загроза вторгнення РФ – Японія закликає своїх громадян негайно залишити Україну – 1News

За даними МЗС Японії, станом на 11 лютого в Україні проживає близько 150 японців


фото з відкритих джерел

Міністерство закордрнних справ Японії закликало своїх громадян негайно покинути територію України через загрозу нового вторгнення Росії. Про це йдеться на сайті відомства.

“Ситуація в Україні, де триває військова напруженість, ймовірно, стрімко погіршиться. У сусідній Білорусі почалися військові навчання з Росією, а російські військові судна нещодавно увійшли в Чорне море, що ще більше посилює напруженість. З цієї причини ми підвищуємо рівень небезпеки перебування в Україні до максимального – четвертого”, – йдеться в повідомленні.

МЗС закликало громадян Японії, які перебувають в Україні, негайно покинути територію країни. Для цього їм рекомендовано скористатися безпечними способами, включно з комерційними авіарейсами. За даними МЗС Японії, станом на 11 лютого в Україні проживає близько 150 японців. 

Крім того, відомство просить японців відмовитися від поїздок в Україну.

1News за темою: Байден порадив американцям покинути Україну вже зараз

Нагадаємо, Південна Корея заборонила своїм громадянам відвідувати Україну. Також корейців, які перебувають в Україні, закликали терміново переїхати до безпечної третьої країни або повернутися на батьківщину доступними рейсами.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button