Україна

Загроза вторгнення РФ – Україна просить партнерів опублікувати список санкцій проти Росії – 1News

Міністр оборони України Олексій Резніков


Фото з відкритих джерел

У Міноборони України вважають, що час включати режим санкцій настав

Україна закликає міжнародних партнерів опублікувати список санкцій щодо Росії на тлі загрози вторгнення. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков під час брифінгу, передає “РБК-Україна”.

За його словами, своїми агресивними діями, на підставі тверджень багатьох лідерів цивілізованих країн, що напад майже неминучий, в Україні вважають, що настав час включати режим санкцій.

“Навіть факт, умовно кажучи, підписання згоди на визнання псевдореспублік це теж вже підстава включати режим санкцій. Але ми переконані, що санкції для режиму Кремля – це загроза. Ми переконані, що навіть факт оприлюднення цього списку, які саме жорсткі санкції їх чекають, це вже буде спосіб стримування. І ми були б раді, якби наші партнери опублікували цей перелік, хоча б його частину”, – наголосив Резніков.

1News за темою: США внесли у санкції проти Росії заборону на транзакції для російських банків, – ЗМІ

Нагадаємо, раніше ми писали, що США не планують вводити санкції проти Росії до вторгнення в Україну. Адміністрація Байдена поки не схильна вводити повні санкції, оскільки загроза санкцій розглядається як стримуючий фактор Росії.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button