Україна

Загроза вторгнення РФ – Річард Бренсон закликав підтримати Україну – 1News

Бренсон вважає, що нове вторгнення Росії повністю розірве Будапештський меморандум, а світ чекають катастрофічні наслідки

Річард Бренсон
Reuters

Мільярдер і засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон написав другу статтю, присвячену ситуації навколо безпеки України. Американський підприємець зазначив, що момент гострої кризи – погана новина не тільки для України, а й для кожної нації, яка прагне захищатися свій суверенітет. Статтю опублікувано на офіційному сайті Virgin.

“Світ повинен підтримати Україну. Ми не повинні залишати країну, яка добровільно відмовилася від ядерної зброї”, – зазначив Бренсон.

За словами мільярдера, анексія Криму в 2014 році Росією стала першим серйозним порушенням Будапештського меморандуму. Бренсон вважає, що нове вторгнення на територію України повністю розірве меморандум, а світ чекають катастрофічні наслідки. Бос Virgin Galactic додав, що в світі не може бути миру без обов’язкових угод і їх виконання.

Річард Бренсон наголосив, що наявність ядерної зброї в України могла б запобігти анексії Криму. Мільярдер вважає, що нинішній стан речей створює реальну загрозу для верховенства права.

1News за темою: Компанія Virgin Galactic почала продаж тисячі квитків у космос

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що наявні дані свідчать про те, що Росія планує найбільшу війну в Європі з 1945 року


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button